Три идеи за свеж старт на 2018

posted in: Life Thoughts | 0

Сега, когато вече е януари, три бързи идеи за припомняне какво сме свършили през изминалата година и как да го споделим и задържим с любов.

 

1.Поглеждайки назад през 2017, какво се случи? Задайте си въпросите: с какво се гордеете?, какво постигнахте? Вместо с депресия, така започваме новото с положителния финал, отваряме първа страница от следващия ни роман, който е продължение на хубавата част от предишния.

 

2.Споделете го с всички – приятели, семейство, всички. Заразете ги с положителни мисли и очаквания, чрез вашите успехи. Всички обичаме да слушаме мотивиращи истории.

 

3.Направете си изводите, както по Забавен, така и по Страшен начин. Тази комбинация от страх и вълнение пази истинската ни връзка със себе си, държи ни в баланс. Приемаме, че винаги има и еуфория и страдание и когато се отделим от тези емоции разбираме, че те не ни определят, че ситуациите, които ги предизвикват у нас не ни определят, следователно вътрешния ни покой и щастие не зависят от тях. А това е огромно облекчение!

Love,

Юлия Атанасова

 

 

Ако темите за жените и хармонията ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група Woman Vibe – Живей.Твори. Повтори във Facebook ТУК

 

 

За повече положителни и вдъновяващи мисли, заповядай с мен в ТОВА ОНОВА безплатно ТУК – с регистрацията получаваш безплатно и книжката ми „Аз съм радостта“

 

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.