Цветове и ухания на живота

posted in: Life Thoughts | 0

Едно е как се държим в живота, когато се чувстваме добре и позитивно, съвсем различно, когато сме напрегнати и уморени от задачите в ежедневието ни и не толкова вдъхновени и вдъхновяващи.

 

Най-добрите балсами за такива дни са благодарността, дисциплината и дълбоката обич към себе си, стоплящия разговор с близък човек, пеенето и малко упражнения ме освежават, а знанието, че животът има и приливи и отливи освобождава.

 

Да си перфектен е тотален мит!

 

Какво облекчение е да благословим и тези дни, които са също толкова богати и заслужаващи си, колкото и най- прекрасните.

 

Постоянно творим и участваме в резултатите на собствената си вибрация, но понякога съвсем несъзнателно пропускаме този момент, затънали в негативност, оплакващи се от лошото си настроение.

 

Лошите настроения се случват на всички ни, но когато можем да ги видим и прочетем урока им, се отваря златната мина-променяме се.

 

В собствената ни вибрация е всичко …и ежедневните упражнения как да я поддържаме такава, че да ни харесва това, което създаваме и виждаме.

Всички сме жадни и гладни точно за това.

 

Когато гледам морското синьо се изпълвам с надежда, креативност, красота, забавеност.

 

 

Теб кой цвят те омекотява, стопля, олекотява?

 

Цветове и ухания на живота! <3

 

Love

Юлия Атанасова

За повече положителни и вдъновяващи мисли, заповядай с мен в ТОВА ОНОВА безплатно ТУК – с регистрацията получаваш безплатно и книжката ми „Аз съм радостта“

 

 

Ако темите за жените в бизнеса и продажбите ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група The World Of A Sales Woman във Facebook ТУК

 

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.