Щастлив грим с Петя

Работата си е работа, но факт е, че имаме нужда и от още нещо, в което да изразим своята индивидуалност и да творим.

 

Както вече сигурно сте усетили, с блога Judway подкрепям всичко, което се прави от сърце и се старая да ви срещам с все повече хора, които живеят тази мисия. Вършенето на неща (работа или хоби) от любов, които съответстват на нашите ценности и ни държат в добро духовно здраве, ни подхранват и личностно и енергийно и автоматично отразяват същия ефект  и усмивки и към всички наоколо.

 

Днес се радвам да ви представя един такъв творец на щастие: Петя Пандулева-Биковска, основател на PetPanda Blog.

 

Петя е специалист в областта на он-лайн рекламата от години, но от момиченце има една страст – козметиката и грима. Като малка, обичала да краде пудрата от чантата на майка си, а в последствие търсенето на нови и качествени продукти и прилагането им се превръщат в нейното себеизразяващо креативно приключение.  Днес тя е една от най-четените модни блогърки на България.

 

Че й идва от сърце, усетих веднага щом се срещнах с PetPanda Blog за първи път. Да, изпълнен е с куп полезни съвети и интересни предложения, а с видеата й, не просто се уча как да се гримирам и кои продукти да използвам, но и истински се забавлявам от душа.

 

Точно това нейно щастливо излъчване и естественост ме мотивираха да я поканя специлно в Judway, за да си поговорим за щастлив грим и……..

 

какво е щастието, разбира се.

 

 

„НА МОДНО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗА ЩАСТИЕ“ СЕ ПОТАПЯ В СВЕТА НА ГРИМА И УСМИВКИТЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЕТЯ ПАНДУЛЕВА-БИКОВСКА И PetPanda Blog.

 

КАК ДА УСМИХНЕМ ОЧИТЕ И С ГРИМ?

Това е едно от любимите ми неща – да трансформирам заспалия си или изморен поглед с малко грим. Аз имам  две опции- едната е със светли сенки или хайлайт да озарим вътрешното ъгълче на очите и да сложим много спирала, така очите изглеждат свежи и усмихнати, а и е страхотна визия за пролетта!

Другата е с красива очна линия и идеален flick! Малко по-трудно, но винаги работи. Перфектната очна линия трансформира очите мигновено.

 

jud 2

 

 

НАЙ-ДОБРИЯТ БЛЯСЪК ЗА ЩАСТЛИВА УСМИВКА? 

Бих казала- белите зъби, а малкият трик, който ще споделя е да избягваме червила с жълти и оранжеви подтонове и да се фокусираме върху такива със сини подтонове или тъмни, по-студени нюанси, те правят зъбите визуално по-бели. Аз съм фен на червено матово червило, то е едно от малките неща, които ми оправят мигновено настроението.

 

jud 1

 

 

ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА ЛИЦЕТО НИ ВИНАГИ СВЕЖО – ТВОЯТ СЪВЕТ? 

Хайлайтър! Хайлайтърът ме прави толкова щастлива! Визията със сияйна кожа, която все едно е обляна от светлина ми е много любима. Естествено, не тряба да се прекалява, но вече има толкова много разновидности на продукти за хайлайт, че може да се избере точен и подходящ за всяка кожа и всеки желан ефект. Препоръчвам да се ползва озаряваща пудра по най-високите точки на лицето – скули, чело, нос и леко на брадичката, минете съвсем леко с голяма четка и ще видите разлика мигновено!

Обожавам да ползвам и хайлайт тип писалка и под очите, за да се избавя от по-тъмните кръгове и да освежа погледа.

 

jud 3

 

 

ЩАСТИЕТО ЗА ПЕТЯ Е?

Опитвам се да намирам щастие във всичко около мен – в цъфналия люляк навсякъде, в облаците в различни форми, в пролетното слънце, или във вкусната храна, която обичаме да си готвим вкъщи. Напоследък цари такъв негативизъм навсякъде около нас, че няма как да не ни повлияе, аз се опитвам да се държа над всичко, да се обградя с добри хора и наистина, проактивно да търся нещата, които ме карат да се чувствам щастлива.

Но ако трябва да кажа едно нещо, щастието в едно единствено действие е прегръдка от съпруга ми.  Той е прекрасен и ме прави наистина щастлива. Рядко се срещат хора с толкова добро сърце.

 

jud collage

 

Автор: Юлия Атанасова

Снимки: Петя Пандулева – Биковска ®

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.