6 мнения по мое мнение

posted in: Life Thoughts | 0

1. Имай мнение.

Позволи ми да съм много ясна тук: изгради си мнение или изобщо не се захващай с правенето на изкуство за търговски цели, защото ще губиш времето – и своето и на хората.

 

2. Представи си, че трябва да представиш това, което мислиш в картини. Обикновено, тези които имат ясна визия създават привлекателни образи. Няма значение дали ще се съгласят вксички или не с тях, важно е че картините им грабват.
А тези които се чудят създават обикновено нещо трудно за разбиране, което е натоварващо. ДА, личната позиция е магнетична.

 

3.Никога не знаеш къде точно ще стигнеш когато започнеш, но започни. Просто започни от някъде. Твоят живот е твоят разказ, творба, поема.   Ти си истинското доказателство за твоята истина!

 

4.Обичащите обичат, избиращите избират….. Но винаги за всички важи следното: да бъдеш неразбран е по-поносимо, когато знаеш намеренията си.

 

5.Не приемай победите от миналото си твърде насериозно. Да си утвърден и известен може да е пътя към творческата смърт. Винаги у хубаво да разклащаме лодката. Класиката ще се повтори, стила ще се развива….винаги…. а на нас ни остава да се разширяваме, като си играем с простота. Оммм…..

 

6. Мени мнението си.  Позволено е, нормално е! Има неща, които и аз самата съм споделяла преди, заради които превъртам очи днес..но това сме хората … различни във всеки миг. Вчера съм говорела на едни, днес на други … Да противоречеш на себе си от време на време има развиващ ефект. Поне това е моето мнение.

 

И още

 

Нека сърцето ти остане сладко

Ума ти чист

Мнението ти силно и ясно.

 

 

И

 

Избери истината – хайде наистина да сме честни тук относно това, което желаеш и какво възнамеряваш да направиш, за да стигнеш точно там.

Изгради моментума – време е да оставиш страха и оправданията в миналото и да приложиш нужните действия, така че бизнеса ти, дейността ти да се придвижат напред сега.

Потенциалът – и вече е време да събереш всички парченца на пъзела, за да постигнеш дългоочаквания си успех.

 

Всъщност да си успешен не изисква тонове време или нечовешки талант. Ти вече имаш каквото ти е необходимо за успеха – сега е време да го приложиш.

 

Затова тук се присъединявам и аз.  Заповядай! Каня те! Да започваме!

 

 

Не пропускай да следиш актуалите събития и заглавия в секция Събития и FB страницата Judway.

 

Love,

Юлия Атанасова

Ако темите за жените в бизнеса и продажбите ти е интересна, близка, каня те – Стани част от затворената група The World Of A Sales Woman във Facebook ТУК

 

*Забранено е пресъздаването на каквато и да е част от този текст без предварителното писмено съгласие на Автора.

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.