Привет,

Аз съм Юлия. Създадох блога през 2013, като моето холистично място, където съзнанието среща успеха и амбицията прегръща мира. Направих го от любопитство и с идеята да споделям по теми, които са ме докоснали и развълнували. С годините идеята за блога премина през различни трансформации.

Имаше период, в който активно развих поредица от интервюта “Споделено за щастието” с познати личности от България.

На следващ етап блога ме отведе, като  водеща на срещи в общество по психология HOURSPACE на теми съзнатост, успех и хармония.

Покрай блога съм била канена и съм взимала участие в медийни проекти на iwoman.bg, LR Bulgaria, Съюз на Българските пивовари и др.

Приятел и посланник съм на българската марка за очила Kwiat.

Създател съм на сайта https://womanvibe.bg/ .

Извън тези активности съм с повече от 17 години мениджърски опит, като маркетинг и медия стратег. Работила съм за медийни издателски групи (Мениджър, Програмата), както и за глобална технологична дигитална  компания, като мениджър за България (Crimtan).  Работила съм за кампании на българския пазар и Балканите за глобални и локални марки, компании и техните рекламни агенции.

Допълнителните ми интереси попадат в сферата на киното. Първият ми пълнометражен филм, като продуцент е “До последния каприз”, реж. Иван Юруков, който пред-премиерно бе показан на фестивалите Златна роза 2020 и София Филм Фест 2020. Премиерата е планирана за 2021.

Welcome to my world!

Юлия Атанасова